Какво е?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bullet.evil
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Какво е?

Postby bullet.evil » Thu Jan 05, 2012 1:55 am

Здравейте! На 17 съм, момиче, не съм имала полов контакт, но приятелят ми е докосвал интимните ми зони. От няколко дни имам нещо като афти по външните гениталии, забелязах, че на местата където се допират до здравата кожа също са се получили подобни неща. Щипят при уриниране и когато ги пипам. Това херпес ли е? Не съм ходила на гинеколог досега, много се притеснявам, освен това не знам как ще реагира майка ми, все пак ще и стане ясно как се заразява с това.... ще умра от притеснение, просто не съм виждала такова нещо и не знам какво представлява, изобщо не знам дали е херпес или съм се пипнала с мръсна ръка и съм лепнала някаква инфекцийка на кожата....

Bulgaricus

Re: Какво е?

Postby Bulgaricus » Sun Jan 15, 2012 2:51 pm

Здравейте!

Няма как от форума да Ви кажем за какво става дума.

Не е задължително да сте имали полов контакт, за да имате инфекция. Не е задължително да обяснявате на майка си за какво иде реч и можете и сама да отидете на лекар.

Обикновено при такива първи контакти кожата е особено наранима, понеже е и тънка. Така гъбични и вирусни инфекции могат, поради невидимо наранената кожа да проникнат до подкожата област. Най-често става дума за гъбички или за херпес, но нищо не може да се изключи. Кожен лекар или гинеколог са отговорните лекари.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”