МОЛЯ ЗА СПЕШЕН ОТГОВОР
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
kykypyko
- Joined: Tue Nov 03, 2009 9:42 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
МОЛЯ ЗА СПЕШЕН ОТГОВОР
ивет на всички!Моля за съвет,преди 1 седмица бях за риба и си прискрипшах ръката с желязото на брадва(при опит да я стегна беше разхлабена)нямаше прободна рана просто охлузване падна малко кожа и съвсем малко кръв,веднага го напишках и промих с ракия но нямаше с какво да го превържа.на другия ден се прибрах много изморен и заспах на другия ден като се субудих се разрових из нета за Тетанус и напрао ми стана лосшо като прочетох за симптоматиката,не можах да отида до личната заштото беше събота,и като си лягах като че ли ми се схвана ченето,в понеделник отидох при нея тя ми каза че ше ми бие ТАП макар че е късно(на 4тия ден),разказах и за схваштането на челюста ми и тя ми каза да не говоря глупости и тем подобни.Тръгнах си много притеснен днес е 7ми я ден от заболяването и нямам температура,изпотяване,гърчове,но като че ли челюста ми оште е схванта приятелите ми казват че си внушавам и ништо ми няма.Аз малко си падам маниак на тема болести и при наи малки проблем отварям Гугъл да чета симптоми и т.н.На 22 години сум и мисля че досега съм бил имунизирван и реимунизрван в даскало.трябва ли да се притеснявам за всичко написано дотук
Re: МОЛЯ ЗА СПЕШЕН ОТГОВОР
Спешно няма как да стане! И не пиши САМО с големи букви - визирам загалвието на темата ти.
-
kykypyko
- Joined: Tue Nov 03, 2009 9:42 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
извинявам се заглавието!!!днес е втората семица от нараняването ми..челусто ми продужава да е схваната като че ли се появиха и леки мускулни болки или спазми незнам как да ги нарека...колко време трябва да мине да сум сигурен че ми няма ништо?много сум притеснен моля даите вашите мнения...?
-
Bulgaricus
Здравейте,
не виждам връзка между нараняването на ръката Ви и схващането на долната челюст. Има състояния, които водят до временна нестабилност на мандибулата (долната челюст), но те отминават от само себе си и нямат нужда от специално лечение.
Отговорен е ортопедът.
Поздрави,
не виждам връзка между нараняването на ръката Ви и схващането на долната челюст. Има състояния, които водят до временна нестабилност на мандибулата (долната челюст), но те отминават от само себе си и нямат нужда от специално лечение.
Отговорен е ортопедът.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”