Здравейте. На 21 години съм, жена, и преди 4-5 дни почти правих c*кc с мъж, но тъй като нямахме кондом останахме само с орален c*кc и малко триене един в друг. Знам, че вероятността да съм хванала хив е малка (още повече, защото се съмнявам той да е болен), но все пак малко ме хвана параноята. Днес вдигнах температура - 38С, но нямам други оплаквания - не ме боли гърлото, лимфните ми възли не са подути (по моя преценка), нямам обриви и т.н. Доста четох по въпроса, което по всяка вероятност подпали още повече параноята ми, но... човек по-добре да се притеснява, отколкото да не му пука. Трябва ли да чакам 1 месец преди да отида да си направя теста или може и по-рано? Ако съм хванала хив, това означава ли, че температурата ми ще продължи да си играе за по-дълъг период? Моля ви дайте ми някакви напътствия, защото ще се побъркам...

P.S.
Бях се обезкосмявала преди това, така че може и да е имало отворени ранички, когато той се търкаше в мен.
21/ж/172см висока/66кг.
P.S.2 (сряда 11.40часа)
От снощи ме мъчи и диария... но температурата ми спадна, въпреки че продължавам да се изпотявам леко (пих Нурофен и Хидрасек)