Субдорален хематом

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nevena
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Субдорален хематом

Postby Nevena » Tue Jun 15, 2010 11:02 pm

Здравейте,
преди 5 години, когато дъщеричката ми беше на 9 месеца, падна от креватчето, в последствие имаше фрактура от лявата страна на черепчето и 8 мм. субдорален хематом. Бяхме 5 дена в болница и наблюдаваха хематома на скенер, който показа, че не нараства и не я оперираха, защото казаха, че обикновено се резорбирали при малки деца. Но аз от тогава живея в постоянии тревоги. Детенцето ми се развива нормално, жизнерадостно е, няма никакви смушения. Единственото нещо, което ме притеснява е, че като се върти по-дълго време( ходи на балет) я заболява главичката леко, там където беше хематома и пукнатото. Случвало се е да се оплаче от лека болка 2-3 пъти през тези 5 години и все сочи същото място. Възможно ли е само коста да я наболява там където е била напукана или все още си има хематом. Има ли някаква опасност след като са минали толкова години?
Дъщеря ми е на 5 години.Тежи 18 кг. и е висока 105 см. Няма никакви здравословни проблеми. Когато падна беще на 9 месеца.
Last edited by Nevena on Thu Jun 17, 2010 9:13 pm, edited 2 times in total.

ptomoff
Site Admin

Re: Субдорален хематом

Postby ptomoff » Wed Jun 16, 2010 12:47 pm

Не сте оставили важни данни, които се изискват за отговор. Личният ви лекар какво казва по въпроса?

Nevena

Postby Nevena » Wed Jun 16, 2010 6:15 pm

Ние живеем в Канада и тук докторите не дават много обяснения. Личният ни педиатър трябва да е сигурен, че има сериозен проблем, за да ни даде направления за по-подробен преглед в специализиран кабинет.

ptomoff
Site Admin

Postby ptomoff » Sat Jun 19, 2010 10:19 pm

За съжаление Булгарикус няма да може да отговаря до 23 юли.

Return to “Форум имам проблем...”