Здравейте,
Майка ми е на 70 години. От 2 години "отключи" алергия първо към ухапване от пчела, после към определени храни, а в последно време почти към всичко, което хапне. Симптомите се изразяват в силно главоболие, виене на свят, гадене, подуване на лицето /което само тя усеща/. Ситуацията излиза извън контрол, защото не й помагат таблетките Клемастин, а се налага да си инжектира Урбазон /Депомедрол или Соломедрол/, което в прекалени дози е много вредно. Лекарите в нашия град не успяват да помогнат. От североизточна България сме и ни е доста трудно да стигнем до София. Знам, че следва да бъдат направени съответните изследвания там, но все пак моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, нека сподели или ни посъветва какво да направим. Искрено се надявам час по-скоро да намерим изход от така създалата се ситуация. Благодаря ви предварително.
Години:70
Ръст:155
Тегло:67
Друго заболяване: Диабет и хипертония
Алергия
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Bulgaricus
Здравейте,
трябва да и се направи на първо място тест за всички алергени при алерголог.
Когато той излезе, може да пишете какво е излязло, за всяко нещо си има терапия, обикновено такава на хиперсенсибилизиране.
Поздрави,
трябва да и се направи на първо място тест за всички алергени при алерголог.
Когато той излезе, може да пишете какво е излязло, за всяко нещо си има терапия, обикновено такава на хиперсенсибилизиране.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”