киста на опашката
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Стоянова
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
киста на опашката
Преди една година синът ми бе опериран от киста на опашката. Раната все още не е оздравяла. Хирургът не знае какво да прави. Не мога да повярвам, че в страната ни няма здравно заведение или специалисти, които да помогнат.Ако знам къде да го заведа бих го направила. Ще ви бъда благодарна, ако ми дадете някакъв съвет.
-
хайрие
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
във връзка с киста на опашката
уважаема г-жо
3 пъти съм оперирана от киста на опашката и имам 3 цепения.
1 ми операция един месец не се затвори и последва друга.
значи кистата на момчето ви не е изчистена добре и затова трябва да се оперира наново.в момента сам на работа ако искате да ви разкажа за моята операция...
пишете ми ....
3 пъти съм оперирана от киста на опашката и имам 3 цепения.
1 ми операция един месец не се затвори и последва друга.
значи кистата на момчето ви не е изчистена добре и затова трябва да се оперира наново.в момента сам на работа ако искате да ви разкажа за моята операция...
пишете ми ....
-
хайрие
Return to “Форум имам проблем...”