силно главоболие, болка в очите и ниско кръвно
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
marinova
- Joined: Mon Oct 19, 2009 1:54 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте, аз съм жена, на 28 години, 170 см, 56 кг. От няколко месеца имам силно главоболие и болка в очите. Пиех 9 месеца противозачатъчни хапчета, които спрях преди 2 месеца, но този дискомфорт е от 5 месеца. Кръвното ми е паднало на 90/60. Ходих на очен лекар, всичко ми било наред, дори не съм за очила. После на уши, нос, гърло - няма видими проблеми. След това снимка на глава, синозита ми се е излекувал. Кръвни изследвания - малко по-ниски са хемоглобин, хематокрит и еритроцити. После скенер на глава - всичко е наред. Изписаха ми витамини - А, комплекс В, D. След това ме изпратиха на невролог. Каза, че съм преуморена. Изписа ми леки антидепресанти, съдоразширяващи лекарства. Ходех като надрусана и нямах болка. Ако не пия нищо, ме боли и немога да гледам дори. След 10 дни пак отидох и ме изпратиха на ендокринолог. Там ме изследваха и ме гледаха на ехограф - всичко ми е повече от добре с щитовидната жлеза. Работя на копмпютър и изкуствена светлина, но чак сега ми се появи този проблем. От една година не пуша, не пия алкохол. Дори и когато не съм на работа, пак е така. Какво да правя ?
-
Bulgaricus
Здравейте,
със сигурност някъде по веригата не е направена правилна диагноза, защото по Вашите симптоми трябва да има причина. ЯМР с контраст е също възможно разрешение. Добре е и да се изключи инфекциозна причина с посявка от гърло и нос.
Поздрави,
със сигурност някъде по веригата не е направена правилна диагноза, защото по Вашите симптоми трябва да има причина. ЯМР с контраст е също възможно разрешение. Добре е и да се изключи инфекциозна причина с посявка от гърло и нос.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”