на нервна почва ли е
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
riikkardo
- Joined: Fri Mar 20, 2009 1:15 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
на нервна почва ли е
здравейте !вече повече от година усещам тежест в главата сякаш нещо ме побутва насам натам нещо като налягане в ушите стягане в гърлото недостиг на въздухи чувството че ще припадна всеки момент пс изживях имам чувството че се клатушкам като хода но нее така като всички тези симптоми се засилват ноа моменти какво ми е
-
Bulgaricus
Здравейте,
явно не е нещо смъртоностно, ако мога да си позволя шегата.
Първата възможна причина е възпаление на вътрешното ухо. Други възможни са: синузит, промени в кръвното налягане, тумор и някаква дегенерация.
Но това ми изказване не Ви помага. Трябва да отидете на лекар - невролог за ЕЕГ и УНГ за възможното възпаление.
Поздрави,
явно не е нещо смъртоностно, ако мога да си позволя шегата.
Първата възможна причина е възпаление на вътрешното ухо. Други възможни са: синузит, промени в кръвното налягане, тумор и някаква дегенерация.
Но това ми изказване не Ви помага. Трябва да отидете на лекар - невролог за ЕЕГ и УНГ за възможното възпаление.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”