Здравейте.
Искам да получа консултация.
Приятелката ми е болна и вече 30 дена е в болница. Лекарите незнаят какво и е и не предприемат никакжо лечение.
Влезе в болница с диагноза пневмония беше подложена на лечение и спорег иследванията пневмонията е излекувана. Но на нея и се вие свят потдържа постоянна температура от 37,2 - 37,4. На трипати получи доста сериозна треска с температура около 39,8. Спряха лечението с анти биотици. Направиха и един куп иследвания. На скенера се остануви че има възпаление на линфните възли на корема. Пренасочиха ни към коремна хирургия за биопсия. Според резултатите няма туморни образования. Сега отново сме във белодробно отделение. И чакаме без да се прилага никакво лечение. Трябва да спомена и още нешто, тя има излезли накакви гъбички по тялото. Предполагам е възможно на това да се далжи възпалението.
PS:
Моля ако някои има предположение от какво е да се свърже с мен.
E-mail: Grigor.kolev@gmail.com
Ще поискам резултатите от всички изследвания надявам се да ми ги дадат.
Проблем след пневмония
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
dedalу
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Bulgaricus
Не сте дали достатъчно данни, за да Ви се отговори.
Пациентите би трябвало да дават поне:
1. възраст;
2. пол;
3. наличие на други заболявания (хринични и нехринични);
4. налични точни диагнози и епикризи.
Каквото и да Ви се пише, без тези данни няма смисъл да го четете.
Пациентите би трябвало да дават поне:
1. възраст;
2. пол;
3. наличие на други заболявания (хринични и нехринични);
4. налични точни диагнози и епикризи.
Каквото и да Ви се пише, без тези данни няма смисъл да го четете.
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”