Имах орален контакт със момиче преди 5-6 месеца / лизах я и ми прави св*pкa / , след един ден бях отпаднал и на другия ден имах пътуване и ми се гадеше адски много , особенно когато хапнех нещо , т.е неможех да ям нищо и имах разтройство , това отшумя за 2-3 дена. След може би 1 месец ми се появиха същите симптоми , но този път бяха за по дълъг период - 2-3 седмици / като искам да уточня че гърло не ме е боляло и не ми се е подувало нищо , мерил съм си температурата и е била винаги до 37градуса .т.е не е била висока / след това 3-4 месеца / онзи ден / се прибирах от път и бях доста изморен - легнах си и спах от 16:00 до 20:00 и като станах бях замаян , пулса ми биеше учестено и ми се гадеше и имах ужасно разтройство , след 20тина минути може би повърнах и ми се пооправи , на другия ден сутринта пак ми беше малко лошо , но до вечерта се оправих
Та въпроса ми е , може ли да съм се заразил със хив от преди тези 5-6 месеца , може ли да има такъв период на симптоми , през няколко месеца ???
искам и да уточня че c*кc без презерватив не съм правил , а със въпросното момиче c*кc изобщо не съм правил
Благодаря и се извинявам ако имам правописни грешки