Опасявам се от тумор!

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Опасявам се от тумор!

Postby rockysiemens » Mon Oct 16, 2006 7:52 pm

Здравейте!За пръв път посещавам този форум и искам да Ви запитам нещо!Значи аз съм дюстабанлия,но стелки вече не нося.Сутрин като стана и започна да си въртя граката в глезените,костите пукат и то много здраво.Не болят,но Просто е някакъв невероятен шум!Възможно ли е да е от дюстабана,или си е заболяване на костите.Никъде другаде нямам катива оплаквания,само в краката.Другият ми въпрос е,какви са симптомите на тумор в мозъка?И за това имам съмнения,защото в последно време започнах много да забравям.Нямам никакви болки,или нещо подобно,но паметта ми е под всякаква критика!Аз съм под 18 години.Ако трябва да мина на скенер,колко ще заплатя?Питам Ви вас,ако се потвърдят моите убеждения,вече тръгвам по здравните пътеки!Реших да Ви питам първо вас,защото като се тръгне по пътеките до никъде не стигаш!!!
rockysiemens

Postby fotografa » Thu Oct 19, 2006 1:07 pm

Вместо да ходиш по пътеки отиди при джипито. Струва ми се , че вече отговарях на твоя въпрос, но вероятно в тоя момент интернта се е скапал и отговор не е получен.Все пак редовния спорт прави чудеса. Колкото до скенера - приготви си 50 лв. и ще ти направят въпросното изследване. Вече не знам какво да мисля. Тия дни пратих пациентка с главоболие на специялист, за да я насочи за скенер. Явно лимита за скенер му е свършил (ами така е като се пуска за глупости, само защото някой си е решил да мине на ТЕЛК) и не беше изпратена. Тогава нейния приятел взел нещата в свои ръце и я завел на скенер. Там му казали - ако нищо не открием ще трябва да платиш. А той отвърнал плашам, правете, ама ако откриете нещо - вие поемате разходите. Намерили парче метал!!! в главата, явно останал след стара травма! И веднага предложили опрация.
fotografa

Return to Форум имам проблем...

Similar topics