по проблема с хепатит Б нужна информация

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
екатерина ива
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

по проблема с хепатит Б нужна информация

Postby екатерина ива » Thu Apr 30, 2009 12:37 am

Миналата година при едно изследване на крьв ми откриха висок билирубин,след което ми изследваха за хепатит и ми откриха че сьм прекарала хепатит Б. при следващите контролни изследвания ми казаха сьм само здрава носителка на вируса и след време да направия отново контролен анализ на крьвта но не ми препорьчаха никакво лечение.От известно време чувствам някаква тежест от дясно под ребрата особено когато сьм седнала като че притискам някакьв орган. Искам ако е вьзможно да получа някакьв отговор относно мойто сьстояние,дали е нужно лечение и като носител на вируса черния ми дроб буледува ли или дали може да се самозаразя .

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun May 03, 2009 4:59 am

Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”