Здравеите...
и ето проблемите продължват. Днес сутринта се събудих с тъмно- червена пъпка в устата, от вътрешната страна на лявата буза. Не боли или създава някакъв дискомфорт. Какво може да е?
Малко информация, която може би е свързана. Пушач съм. От около месец някъде се боря с гъбички, на няколко места по тялото. Първо се появиха на пениса- преборих ги и се махнаха. После избиха на вътрешната част на бедрата, на дланите на ръцете, и от миналата седмица в устата. В устата не са като пъпки, ами по-скоро като бели линийки по езика. Пия Низорал хапчета, и слагам Дактарин гел на езика, но са упорити и не изчезват напълно още.
Притеснявам се и да не е симптом за някаква сексуална болест. Въпросът е,че анален или вагинален c*кc не съм правил, но съм се целувал и съм правил и са ми правили орален c*кc в последния месец, всичко с един човек. Притеснявам се да не е сипмтом за сифилис, хламидий, ХИВ....
Моля помогнете. Направих и снимка, но не ми дава да я пусна. Ако някой може да помогне ще изпратя снимката на ЛС.
Благодаря.
Тъмна червена пъпка в устата
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Bulgaricus
Здравейте,
отново сте за кожен лекар, но, ако няма никакви други оплаквания не бих се юрнал веднага по лекари.
Като имам на ум и предните Ви публикации, мога да заключа с приблизителна сигурност, че имате проблем с имунната система. Гъбичките са опортионистна (или както там се пише) инфекция и са например при ХИВ инфекция един от най-честите симптоми. Няма да загатвам, че в някои държави като Холандия има и повишен риск за тези инфекции.
На Ваше място бих си ползвал антимикотичните средства 6 седмици поне, за да се махне тази инфекция. Добре е да започнете и системна антиоксидация с онова вечно рекламирано дългодействащо Витамин С по 300 мг/24 часа около 30-40 дни.
Снимката може да се качи някъде и на това да се даде линк.
Поздрави,
отново сте за кожен лекар, но, ако няма никакви други оплаквания не бих се юрнал веднага по лекари.
Като имам на ум и предните Ви публикации, мога да заключа с приблизителна сигурност, че имате проблем с имунната система. Гъбичките са опортионистна (или както там се пише) инфекция и са например при ХИВ инфекция един от най-честите симптоми. Няма да загатвам, че в някои държави като Холандия има и повишен риск за тези инфекции.
На Ваше място бих си ползвал антимикотичните средства 6 седмици поне, за да се махне тази инфекция. Добре е да започнете и системна антиоксидация с онова вечно рекламирано дългодействащо Витамин С по 300 мг/24 часа около 30-40 дни.
Снимката може да се качи някъде и на това да се даде линк.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
Bulgaricus
И все пак не подценявайте антимикотичното лечение и го продължете до изчезване на симптомите.
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”