Генитален херпес / изследване / предаване

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Postby Guest » Thu Apr 05, 2007 11:54 pm

анонимен
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

r.k.

Postby анонимен » Mon Sep 10, 2007 10:09 am

наскоро ми лепнаха тойа гаден вирус имам адските болки и ранички отидох на лекар Венеролог.. и ми изписа някви кристалцхета дето оцветяват водата розова и е за промивки... помага много.... тай де предписа ми и Acicd 3 пати дневно по 2 хапчета ...незнам дали помага... изписа ми и некав мехлем Финивир тай де не го ползвайте.. уж ти облекчава болката това е мехлем ама ми е*а майката направо раничките се увеличиха и ми се възпалиха на ново лимфните възли.. много боли да ви кажа ... които има тая гадна болест моля казвайте на партньорите си бе хора.. не е нужно заради вашия кеф да страда ме и ние !! ...

Guest

Postby Guest » Mon Sep 10, 2007 9:22 pm

Това дето оцветява водата розова сигурно се казва калиев перманганат. Той наистина обгаря всякакви ранички и заздравява кожата.

Pepi

x

Postby Pepi » Sat Mar 15, 2008 10:24 pm

Гениталния херпес е изключително коварен вирус, казвам го от личен опит. И така аз се заразих по следния начин, приятелят ми имаше херпес на устните и при орална любов ми го предаде на гениталиите и така вече близо 3 месеца няма управия и всеки месец излеза, на всичкото отгоре и лекарствата излизат доста скъпи. По принцип лекарствата които най-вероятно ще ви изпише вашия гинеколог или дерматолог когато го посетите са ACIC 200 - това лекарство спомага за по-бързото заздравяване на раничките и има известен болкоуспокояващ ефект но за съжаление след като се изчистите е възможно да се появят отновор това вече зависи от устойчивостта на имунната системал. Изопринозин - е другото лекарство което ще ви предпишат.Този препарат е антивирустно средство и по точно имуномудолатор за изграждане на защитни сили срещу вируса. Бани с Калиев пенманганат също много помагат. На мен ми бяха изписали и един мехлем но за него нищо не мога да кажа тъй кото се приготвя в билкова аптека по рецепта. Има и ваксина срещу херпес но за съжаление нейното действие е нетрайно и не много надеждно!!!

fotografa

Postby fotografa » Sun Mar 16, 2008 4:24 pm

Пепи е направила една чудесна консултация, но трябва да признаем, че за беля гинеталният херпес е едно много неприятно заболяване, което не се лекува много лесно.

Milena B

Postby Milena B » Tue Jun 17, 2008 7:42 am

Отдавна не е писано по тази тема, но се налага да я побутна малко.
За да не става много дълъг постта ще кажа накратко това, което ме мъчи.
Правих c*кc със съпруга си, но май гениталният херпес беше тръгнал да излиза ...
има ли начин да го предпазя сега някак си, че да не му го предам и на него?
Или то след свършен факт ...
И остави това, че сега ме е яд как не съм се усетила и допуснах такова нещо,
но съм и бременна (то за секциото е ясно ...), та да питам и друго:
дали е възможно със самият акт да вкараме вируса навътре при плода?
Предварително благодаря за отговорите.

Sve

Генитален херпес

Postby Sve » Wed Mar 11, 2009 12:12 am

Здравейте, из целия форум търсих правилната тема, но виждам, че не е писано отдавна. Дано някой да се отзове....
Четох много в интернет и има много противоречиви мнения отностно това, дали когато гениталния херпес е в латентно състояния, то може да се предава. Ако се предава, колко голяма е вероятността?
Не съм много компетентна, но когато имаш херпес около устните, когато заздравее, вече не е опасен и не можеш да заразиш някой. Логиката с гениталния херпес, дали е същата...?
Този въпрос ме вълнува много, защото от скоро имам такъв, а не искам да заразя някой от незнание. Все някога ще имам съпруг и ще решим да си направим деца, това означава да го заразя или да си седим без деца....
Също така, при оралната любов, когато херпеса е неактивен, пак ли има възможност за заразяване..?

Надявам се на скорошен отговор. Благодаря! :roll:

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Fri Mar 13, 2009 2:51 am

Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Sve

Postby Sve » Wed Mar 18, 2009 5:44 pm

Sve

Postby Sve » Wed Mar 18, 2009 5:46 pm

n

РЕДНО Е ДА СЕ ИЗСЛЕДВАТ ЕДНОВРЕМЕННО И ДВАТА ИМУНОГЛОБУЛИНА

Postby n » Wed Mar 18, 2009 6:36 pm

Преди много време в горни постове е обсъждано малко за изследванията.
Аз не ви препоръчвам точно лаборатория КАНДИЛАРОВ, тъй като те работят с един и същ серологичен тест и за двата вида херпес тип 1(по устата) и херпес тип 2(генитален), изглежда че реактивите или метода им е стар, което не ви върши работа, защото като излезе положително без да сте имали никога симптоми за нито един от двата вида ще трябва да повторите в друга лаборатория наново 40лв, а знаем че много хора са носители на тип 1 без симптоми, не е редно това да вкарва в ужас хората.
В почти всяка лаборатория в страната се работят серологичните тестове херпес симплекс IgM тип 2(за малада инфекция генитален) и херпес симплекс IgG тип 2(за стара инфекция генитален), само преди да плащате тестовете - се уверете че ще ви направят нужния ви тип 1(за уста) или тип2(за генитален)!!!
Ако имате симптоми или просто съмнения, можете да си проверите тези антитела, РЕДНО Е ДА СЕ ИЗСЛЕДВАТ ЕДНОВРЕМЕННО И ДВАТА ИМУНОГЛОБУЛИНА - И ЗА МЛАДА(херпес симплекс IgM) И ЗА СТАРА (херпес симплекс IgG) ИНФЕКЦИИ, за да се определи дали е активна инфекцията и налага лечение или е прекарана някога или скоро, което също може да има връзка с други състояния - потенциални имунни/автоимунни и др.

n

Postby n » Wed Mar 18, 2009 6:52 pm

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Mar 22, 2009 11:11 pm

Има и ваксина, но тя е само за момента и струва 600 Евро. И на Запад не я плащат касите, като в Б-я.
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”