Изтичане на течност

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Изтичане на течност

Postby Съни » Sun Sep 03, 2006 5:46 pm

В разстояние на година за трети път вече ми се случва през нощта, по време на сън, от мен да изтича голямо количество прозрачна течност без цвят и миризма, чиста като сълза. Нощницата е мокра като от напикаване. В момента съм в критическа възраст, имам миома. Специалистът, при когото ходих, не може да ми даде обяснение. Дали това е хормонално или става въпрос за онкологично заболяване, тъй като от време на време имам болки и подуване на корема. Моля Ви отговорете ми , много съм притеснена!
Съни

Postby fotografa » Mon Sep 11, 2006 9:30 pm

Съни, съжалявам, но не мога да дам никакво мнение по този въпрос. В такива случаи правя обстоен преглед, да да си изградя някакво становище.
fotografa

Re: Изтичане на течност

Postby Д-р Стамболова » Fri Oct 13, 2006 8:52 am

Съни wrote:В разстояние на година за трети път вече ми се случва през нощта, по време на сън, от мен да изтича голямо количество прозрачна течност без цвят и миризма, чиста като сълза. Нощницата е мокра като от напикаване. В момента съм в критическа възраст, имам миома. Специалистът, при когото ходих, не може да ми даде обяснение. Дали това е хормонално или става въпрос за онкологично заболяване, тъй като от време на време имам болки и подуване на корема. Моля Ви отговорете ми , много съм притеснена!

Не писахте на какъв специалист сте били. За уточняване на такива оплаквания се прави ехография на коремни органи, изследване на ПКК, РУЕ, диф. броене, биохимия. Ако нищо не се установи от интерниста се прави консултация с гинеколог или уролог, или друг специалист според резултатите. Може да се наложи и рентгенография. УВИ! Но дали ще Ви намерят толкова лимит за изследвания и кансултации!
Д-р Стамболова

Return to Форум имам проблем...

Similar topics