за обрязване ли съм ?!
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
marsi
- Joined: Mon Jan 26, 2009 11:29 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
за обрязване ли съм ?!
Добър ден на всички! Много хубав сайт,евала на админите! Момче на 19 години съм от малък град,имам си приятелка вече година,правим c*кc редовно,но не всичко е Окей. Имам голям (според мен) проблем. Немога да забеля пениса си.По-точно когато съм сам го забелвам и Много трудно после кожата се връща над главичката,когато е в опънато състояние ме стяга.Правили сме c*кc с приятелката ми и без презерватив,но Той просто отказва да влезе,докато е презерватив всичко е нормално.Четох тук в форума тема подобна на моята,в която се спомена че е нужно обрязване,но ако някой ми даде по-точен отговор,ще съм му безкрайно Благодарен! Надявам се да не се стигне до хирургическа намеса. Наистина изпитвам много страх и срам.
-
Bulgaricus
Здравейте,
няма от какво да се страхувате. Уролозите по цял ден само с това се занимават. Трябва да отидете на такъв, няма друг начин.
Поздрави,
няма от какво да се страхувате. Уролозите по цял ден само с това се занимават. Трябва да отидете на такъв, няма друг начин.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
Bulgaricus
Е, приятелката ти е виждала въпросния орган,
а семейството ти няма защо да знае, ако си пълнолетен.
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”