Проблем със жлъчката или черния дроб моля ви помогнете !!!

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Панайот
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Проблем със жлъчката или черния дроб моля ви помогнете !!!

Postby Панайот » Sun Dec 14, 2008 11:46 pm

Здравейте аз съм на 17 години от Русе, от 6,7 годишна възраст имам хронични болки на около 3,4 месеца отдясно под ребрата.Като по малък когато се появеше болката заспивах за около час и след като се събудя я нямаше с течение на времето това почна да не помага.Сега болката е от порядъка на 3,4 дена като сутрин не я усещам но с наближаване на вечерта се появява.Единствено първата вечер много силна.Другите дни намалява с всеки изминал ден.Ходил съм милион пъти на лекари и ми казваха че е нервен стомах.Преди година и половина ми казаха че имам малка отайка на жлъчката и пих дадени от докторите хапчета след което ми казаха че не би трябало да се появява тази болка.Но ето болката я има и продължава да се появява на периоди от 3,4 месеца. Правил съм си всякакви изследвания. Моля ви кажете какво да правя какво да предпиема.

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Mon Dec 15, 2008 1:50 am

Не казвате нищо конкретно. Какви изследвания и какви лекарства точно?
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Панайот

Postby Панайот » Mon Dec 15, 2008 6:05 pm

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Mon Dec 15, 2008 7:43 pm

Е, явно на "пълните" изследвания нищо не са намерили. На стомаха гастроскопия ли Ви правиха? Защото, ако ли не, то това не са никакви изследвания, па камо ли пълни.

Предписали са Ви стимулатор на жлъчен секрет, който е природно средство, купуващо се без рецепта. Явно се надяват да постигнат успех, чрез стимулация на жлъчката за каквото и да са Ви го предписали.

"Нервен стомах" няма. Има неправилен живот, хранене, язва и гастрит, който се диагностицират и лекуват.

В крайна сметка единственото, което казвате е, че имате болки в определения участък и никой не знае защо. Какво точно са изследвали, как и с какви методи не можете да кажете. Тук можем да кажем нещо само, ако вече имаме данни, за друго си има врачки. :)

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”