Към кого да се обърна?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
obraten_efekt
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Към кого да се обърна?

Postby obraten_efekt » Fri Dec 05, 2008 12:01 am

Не знам към кой да се обърна, но мисля, че това е най-доброто място...
Преди 2 месеца пуших трева. Тогава се напуших много яко, даже някои момент не ги помня.

Преди това съм пушила най-много 2-3 пъти, но не ме е хващало силно.
От тогава имам някакви моменти.. дето все едно не съм тук. За няколко секунди става, 2-3 секунди.

Докато вчера стояхме с един приятел на едно кафе и му казвам: "Представи си ся да сме паднали в гората и всичко т'ва, дето става в моемнта да го сънуваме"
Притесних се от тази мисъл, и по едно време.. ме обля една вълна, сякаш съм пушила трева и ме хваща. Не ме хвана, само чувството беше.
Но има и още нещо..

След тази вечер... прибрах се, добре ми беше, не успях да се оттърся от мисълта за случката, че е щяло да ме хване, без да съм пушила трева.
Всъщност.. не ми беше толкова добре.

Имам чувството, че съм в сън, но и в реалността, страхувам се от това. Притеснено ми е. Все едно гледам, но не виждам, обаче осъзнавам. Притеснено ми е много.

М/у другото болна съм от някакъв вирус от 2 дни и лекарката ми предписа колдрекс, някакъв нов, който имал и парацетамол. Имам температура 37 и 5.
Та... някои ми казват, че може да съм си докарала психически проблем.

Други, че си го внушавам това за реалността. Че много се притеснявам.

Други ми казват, че с тея треви съм си развалила мозъка и може да се дължи на това..

Не знам какво да правя, ужасно ми е. Никога повече няма да пуша.
Дали предположенията да познатите ми може да са верни, или е просто от болестта и температурата?

Или просто си го втълпявам?

Какво мога да направя в моя случай?

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Fri Dec 05, 2008 1:13 am

Дам, няма смисъл да бъда нарицателен - знаела си за риска и си го понесла.

Действието на марихуаната се състои в това, че нанася вреди на нервната система - има невротоксично действие, чиито прояви са "транс" и другите интересни за употребяващите действия.

Има няколко възможности, но първо трябва настинката да се оправи и тогава, ако го има още симптомите да отидете при невролог. Можете и сега да отидете. Той ще направи ЕЕГ, за да види дали има някакви отклонения.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

obraten_efekt

Postby obraten_efekt » Fri Dec 05, 2008 11:38 am

А какво е това ЕЕГ и ако имам някакви отклонения какво следва? :?

obraten_efekt

Postby obraten_efekt » Fri Dec 05, 2008 11:46 am

Само да спомена, че и месечния ми цикъл не е идвал миналия месец.. :?

obraten_efekt

Postby obraten_efekt » Fri Dec 05, 2008 12:25 pm

Оф.. съжалявам, че пиша на 3 отделни поста, но няма бутон "редактирай", поне аз не намирам.
Също така има вероятност и тревата да е друсана.

ganjata

Postby ganjata » Fri Dec 05, 2008 4:40 pm

Не може като си пушила толко малко да си повредиш мозъка.И аз знам какво е да пушиш трева и дълго я пушех, но като реших и отраз я отказах и не ми е увреден мозъка.
Гледай там другите работи ....да идеш на гинеколог да разбереш какво става.

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Fri Dec 05, 2008 6:01 pm

Разбира се, че има възможност за последици и от един път пушене. Не си мислете, че като някой пушел с години и нищо му нямало при всеки ще завършва тази история толкова добре. Не съм като повечето други дървени глави консервативен на тази тема, но който пуши трева няма място зад волана, при деца и при опасни машини. Тревата се използва и като лекарство, което дори и аз съм приготвял на пациенти, без майтап. Но ако нямате множестена склероза или паркинсон в последен стадий не можете да я използвате като лекарство...

Описаната от Вас история е доста... объркваща или на медицинско "комплексна". Ако се бяхме физически видяли и бих преценил, че има такава възможност бих и тест за бременност препоръчал, не знам дали при Вас това идва като възможност на дневен ред, но все пак си е налице хормонална промяна, водеща до симптомите Ви, пиете ли някакви лекарства освен Колдрекс-а?

ЕЕГ е електроенцефалограма, това е изследване, което има за цел по радио вълните на мозъка да прецени по тях дали има отклонение от нормалните функции, като ЕКГ на мозъка е.
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

obraten_efekt

Postby obraten_efekt » Fri Dec 05, 2008 10:24 pm

Еми пия едни капки "Вомитусхил" против повръщане, но те ми бяха предписани одавна, защото доста често ми се гади.
Също така и едни противовирусни капки "Умкалор".
Относно теста за бременност - няма нужда. За това съм 100% сигурна.

Сега обаче като излезнах и се поразсеях ми е добре.
Може би само съм се вкарвала в някакви филми..

Мерси за помощта :)

obraten_efekt

Postby obraten_efekt » Sat Dec 06, 2008 4:43 pm

fotografa

Postby fotografa » Sat Dec 06, 2008 6:53 pm

obraten_efekt

Postby obraten_efekt » Sat Dec 06, 2008 7:07 pm

fotografa

Postby fotografa » Sat Dec 06, 2008 7:17 pm

Return to “Форум имам проблем...”