след операционно
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Гларусчето
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
след операционно
Здравейте. Преди нк месеца ме оперираха от ехинокок на черния дроб. След операцията ми предписаха зентел. Но откакто го вземам сърдечния ми пулс се повишава постоянно - достига до 115, докато кръвното ми почти не се променя- средно о-ло 90/60 (за мен това е нормално). Попитах джи пи то си, ако се налага да спра лекарствата, но тя ме посъветва да не го правя, а ако стане много зле да вземам по един валидол. Вече на 2 пъти ми се наложи да пия, защото ми причерня и щях да припадна. Изчетох листовката на зентела и не видях описани такива странични явления, но това почна да се получава 2-3 дни след като започнах да го пия. Дайте ми съвет, какво да направя? Благодаря.
-
Bulgaricus
Можете да започнете прием на бетаблокер в ниска дозировка, за да не вдигате толкова кръвното.
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
Bulgaricus
Е, точно за това бета блокер.
Като е тахикарден за борба със симптомите няма друг избор.
Освен това бета блокерът не сваля кръвното по дефиниция, както знаете, а пречи то да скочи.
Като е тахикарден за борба със симптомите няма друг избор.
Освен това бета блокерът не сваля кръвното по дефиниция, както знаете, а пречи то да скочи.
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”