Булимия
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
sunshine
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте на всички!Разтревожен съм отностно приятелката ми и реших да споделя какво съм наблудавал, за да видя какво бихте ми казали вие.Незнам как да започна,и се опасявам че е свързано с булимия.Наскоро ми се стори,че повръща след като вечеряхме.Това вече на няколко пъти го констатирам.Но проблема е че ситуацията е доста различна от всички останали ,за които аз съм чел.Значи ,не винади отива да се усамоти в банята веднага след ядене, а се случва и след половин дори 1 4ас.А аз съм чел че при булимията веднага оптиват да върнат поетата храна.Мисля че само вечер става това ,не както пише в всички статии за това,веднага след поемане на храна.Освен това не е раздразнителна в такава степен както четох в тая тема.В добри отношения е със семейството си,няма колебания в килограмите,не е обсебена от диети,спортуване и всякакви подобни вманиячавания.Чак незнам какво да мисля.Дали това е булимия или просто отделен случаи илюи начален стадии на булимия ...наистина наезнам.Очаквам да ми помогнете с мнения.Благодаря предварително.
-
Bulgaricus
Здравейте,
да, може да е точно това, от което се опасявате. Не е задължително веднага да го повърне, може и в следващият час да се случи това.
Моят съвет е да се опитате много внимателно и на саме да говорите с нея на тази тема. Тук идва и въпросът до колко наистина и психологически сте обвързани един с друг. Ако връзката Ви е по-скоро "младежка" и физическа надали бихте постигнали с разговор нещо, но ако и друг път сте говорили на сериозни теми (ако мога да си позволя да го опростя толкова), то имате шанс за успех, тогава, когато не и правите обвинения, а изразявате с внимателен, търпелив и загрижен тон. И ако отрича, което сигурно ще направи не почвайте с изречения от рода на: "Ама аз те видях" или "А какво правеше там?", а и дайте да се разбере, че сте загрижен и че винаги може да говори с Вас.
Поздрави,
да, може да е точно това, от което се опасявате. Не е задължително веднага да го повърне, може и в следващият час да се случи това.
Моят съвет е да се опитате много внимателно и на саме да говорите с нея на тази тема. Тук идва и въпросът до колко наистина и психологически сте обвързани един с друг. Ако връзката Ви е по-скоро "младежка" и физическа надали бихте постигнали с разговор нещо, но ако и друг път сте говорили на сериозни теми (ако мога да си позволя да го опростя толкова), то имате шанс за успех, тогава, когато не и правите обвинения, а изразявате с внимателен, търпелив и загрижен тон. И ако отрича, което сигурно ще направи не почвайте с изречения от рода на: "Ама аз те видях" или "А какво правеше там?", а и дайте да се разбере, че сте загрижен и че винаги може да говори с Вас.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
-
gizmo
Return to “Форум имам проблем...”