притеснявам се

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Lorter
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

притеснявам се

Postby Lorter » Wed Aug 27, 2008 11:58 am

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Aug 31, 2008 5:19 pm

Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Lorter

Postby Lorter » Mon Sep 01, 2008 10:26 am

Благодаря много за отговора ще отида при такъв лекър вазможно най-скоро мерси пак за отговора :)

Lorter

Postby Lorter » Thu Sep 11, 2008 12:24 pm

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Fri Sep 12, 2008 12:06 am

Белодробният по ирисова диагностика ли ти каза това или те прегледа в действителност?

Освен белодробен, проблемът може да е и в стомаха. Пак там би могло да боли.
Поздрави, Bulgaricus

Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Lorter

Postby Lorter » Sat Sep 13, 2008 9:58 pm

ами не ми направи изследвания, просто ме разпита в каква среда съм бил в последните няколко месеца , но никакви изледвания не ми е правил иначе аз му показах рентгеновата снимка от преди. А дотова което каза за стомаха аз имам гастрит поне преди 1 месец имам и спазвах диети и пих едни хапчета.Незнам сега дали е изчезнал. Но защо пук от гастрита ще ме боли Гръдния кош и гърдите :?

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Sep 14, 2008 8:46 am

Ти описваш болките "от дясно под гърдите", т.е. ти самият не можеш да определиш със сигурност дали са под или над диафрагмата. Диференциалната диагноза (друга възможна диагноза със същите симптоми) е именно проблем със стомаха. Болките от него могат да се изразяват и в по-горни квадранти. Както виждаш и без да си споменавал за гастрита пак стигам до него.

Гастритът се причинява от хеликобактер пилори, която може да се докаже само със вземане на проба, а не по друг начин и ако си лекуван за гастрит, без вземане на такава проба от стомаха или от повръщано, то лечението е било доста "смело" и по-скоро на посоки, откокото целево. Освен това за хеликобактер е трябвало да приемаш едновременно два антибиотика. Така ли беше?

Болките в гръдния кош, освен от нещата, които са били изключени чрез рентгеновата снимка, могат да се причиняват и от болка на ставните капсули, където ребрата с хрущялна връзка се свързват с гръбначния стълб. Това е едно възпаление и е общо взето трудно до нелечимо.

Работил си в хотел. Би ли ило възможно там да си имал нередовен режим на хранене и на сън и да си стоял дълго време прав?
Поздрави, Bulgaricus

Lorter

Postby Lorter » Sun Sep 14, 2008 1:59 pm

Мерси за бързия отговор, ами значи не съм стоял прав когато съм спал , а доколкото храненето когато ми казаха за гастрита , започнах да се храня редовно и лекарката ми беше казала газирано да не пия както и пържени храни , студени напитки и други , това нещо го спазвах 1месец , а доколкото рентгеновата снимка само да допълня нещо , значи аз рентгеновата снимка я правих когато имах болки само в гърдите тогава когато я правих не изпитвах болки в гръдния кош. А след това започнаха болките в гръдния кош и затова се притеснявам нещо да не би да ми има на белия дроб. Направи ми впечатление също че болките са различни , значи освен че ме боли най-долу от дясно на ребрата ме болки и горе отстрани на дясната гарда и каточе ли болката се свързва някакси с гърба ако можеш да ме разбереш.И някой път ме заболява под мишницата пак от дясно някакси вътрешна болка чувствам че е. А за хеликобахтер пилори чувал съм за тази бактерия да общо взето съм чел и за нея и доколкото знам , то не е ли това единия източник на гастрита и после язвата , смисъл такъв че не е задължително от нея да е гастрита :?

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Wed Sep 17, 2008 12:01 am

Поздрави, Bulgaricus

railinka

и аз имам такива болки

Postby railinka » Mon Sep 22, 2008 4:05 pm

може ли тези болки да са от побертета или имам основание да се притеснявам :( :?:

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Wed Sep 24, 2008 12:36 am

Няма такова нещо, като "пубертетни болки". Има такива, които се срещат предимно при юноши, но възрастта сама по себе си не е причина. :) Без изследвания не мога да те успокоя или наплаша.
Поздрави, Bulgaricus

Return to “Форум имам проблем...”