хроничен фарингит

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
нов
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

хроничен фарингит

Postby нов » Thu Aug 23, 2007 2:21 pm

Моля за съвет!
Това е диагнозата на личния ми лекар, който ми изписа биопарокс и каза, че след седмица ще мине, но уви...Все още имам чувството, че нещоми е заседнало в лявата част на гърлото, чувството е много неприятно, а и се тревожа вече сериозно, имате ли идея какво може да е тва?

Ецио

Споко

Postby Ецио » Fri Sep 14, 2007 8:47 am

Здравей! Остави Биопарокса-той изсушава гърлото и нямя да ти помогне за фарингита в този случай! Отиваш в която и да е аптека и си купуваш билката Смрадлика(Тетра сащо и казват). Кипваш чаша вода и в нея слагаш супена лъжица-две от билката. Оставяш да престои захлупена чашата с чинийка няколко часа и след това правиш гаргара(мъничко е неприятно , но няма как), но без да гълташ. Примерно пийваш малка глътка от разтвора, гаргариш няколко минутки и плюеш и така 2-3 пъти -час след това не пиеш и не ядеш нищо. След няколко часа правиш същото и така няколо пъти на ден. Вечерта преди да си легнеш го правиш пак, но след това не пиеш и ядеш нищо повече! Освен това е хубаво да си купиш билката Бъз и да си вариш чай и да го пиеш с мед, но не горещ, а топъл. Горещото както и студеното са страшно вредни за гърлото! Повярвай ми ще има ефект от моите съвети,защото аз съм оперен певец и така се лекувам и знам какво е добро за гърлото! Желая ти успех и бързо оздравяване! :D

Guest

Postby Guest » Tue Aug 19, 2008 6:42 pm

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sat Aug 23, 2008 1:03 am

Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Guest

Postby Guest » Sun Aug 24, 2008 9:28 am

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Aug 24, 2008 3:02 pm

Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”