Дали съм заразена с хив/спин?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Мишел
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Дали съм заразена с хив/спин?

Postby Мишел » Fri Jun 08, 2007 9:17 am

Здравейте на всички,
радвам се,че намерих този форум,за да задам въпроса си.
Много съм уплашена.
Бременна съм и моята лекарка ми каза,че трябва да се изследвам за ХИВ.
Много ме е страх от една случка в миналото,преди 3 години-това е единствения ми рисков контакт,момчето беше спортист,но знае ли човек.
Сега съм в ужас от изследването и от месец,откакто знам,че трябва да го направя не съм на себе си.
Преди няколко дни видях мъжът, с който имах кратка авантюра и го попитах в прав текст как е,той каза,че преди няколко месеца е излязъл от казарма и на наборната комисия преди година и половина са му правили пълни изследвания,в новобранския център също,но аз мисля,че може би са му правили кръвна картина и той от това изхожда,че е здрав.Изобщо не е сигурно дали са го изследвали за ХИВ.
Сега изобщо не ми събира главата как ще отида на тест,предполагам ще умра от страх,но сама съм си виновна все пак-с моите камъни по моята глава :cry:
И с всичко това вредя на детето,което не е виновно за моите грешки в миналото :cry:
Моля ви,ако има някой някаква яснота дали в казармата и на наборна комисия се изследва за ХИВ нека да ми помогне,за да се успокоя малко,ще бъда много благодарна.
Благодаря предварително!

гост

Re: Дали съм заразена с хив:((((((

Postby гост » Fri Jun 08, 2007 9:55 am

Здрасти!
аз мисля,че не трябва да се притесняваш.такова изследване се прави на всички бременни жени,а относно момчето,щом е бил в казарма мисля,че за да влезнат там наистина им правят абсолютно всички изследвания!
недей да се притисняваш,сега пък след като си бременна още повече.
пази си силичките за малкото същество в теб и дай по-ведро,мисли по-позитивно!
да ти кажа и аз имам такъв страх,моя е отпреди 6-7 г. а за такъв период нали разбираш,че все нещо щеше да ми стане!а и момчето ми каза,че 3-и се е изследвал!
няма страшно!
желая ти лека бременност и всичко най-най хубаво!!!!

Mishel

Postby Mishel » Fri Jun 08, 2007 5:42 pm

Благодаря,дано да е наистина така :cry:
Преди време мой познат ми каза,че изобщо много несериозно ги провеждали тези наборни комиси,за почти нищо не изследвали и аз още повече се уплаших :cry:
Защото ако знаех,че са го изследвали за хив щях и аз да се успокоя малко,а сега съм под голям стрес и страх :cry:

Emo

Postby Emo » Fri Jun 08, 2007 11:46 pm

Не знам каква кръвна картина правят, но на няколко комисии ми взеха кръв, също така и за здравни книжки. Но никога не са ми съобщавали, че имам хроничен Хипатит В!!!!! Който открих наскоро, а го имам от поне 10 години без да подозирам... Сериозно се съмнявам в комисийте да проверяват за HIV!!!!
Не се хващай за това! Възможно е момчето да крие от теб(и не само). Аз лично за Хеп В се притеснявах да си призная, а ако имах СПИН......

Не се притеснявай излишно! Отиди и каквото е такова! И да се притесняваш, ако вируса е в тебе......

Отиди в лаборатория пусни си HIV, HBV(ако нямаш ваксина за хепатит В) и HCV!

fotografa

Postby fotografa » Mon Jun 11, 2007 8:18 pm

Guest

Postby Guest » Wed Jul 16, 2008 12:50 pm

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Fri Jul 18, 2008 3:20 pm

Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”