синдром на карпалния канал

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

синдром на карпалния канал

Postby лейла » Thu May 25, 2006 9:01 pm

Здравейте, мисля че моя случай е точно такъв: треди 4-5 месеца паднах доста лошо и при падането мислих, че за "късмет" съм се подпряла на дясната си ръка...да ама не... оттогава ръката ми е постоянно изтръпнала, схваща се, не си усещам последните два-три пръста и не мога да ги контролирам. Четох, че признаците на това заболяване се усещат най-вече през ноща - при мен не е така, през ноща спя спокойно, дори сутрин ръката ми е доста по-чувствителна, дори има дни когато почти не усещам ужасното трънене и пръстите ми що -годе ме слушат. От няколко дни пия "неуробекс", както ме посъветва един рехабилитатор.
Моля ви дайте и вашето мнение. вярно ли е, че лечението е само оперативно? при какъв лекар да отида евентуално - ортопед или невролог или може би травматолог?
лейла

Postby fotografa » Wed May 31, 2006 11:10 pm

Снимка направи ли? При мен са идвали хора почти без болка, а със сериозни счупвания. Все пак си мисля за един неврит. Невробекс е добре, а невралгин - още по-добре. Стига да няма противопоказания. Защо не отидеш на лекар?
fotografa

Re: синдром на карпалния канал

Postby ptomoff » Thu Jun 01, 2006 7:41 am

лейла wrote:...при какъв лекар да отида евентуално - ортопед или невролог или може би травматолог?
Иди при ДжиПи-то, той знае най-добре към какъв специалист да те насочи.
ptomoff
Site Admin

Return to Форум имам проблем...

Similar topics