горчивина в устата
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
ania70@abv.bg
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
горчивина в устата
от два месеца имам горчив вкус в устата правиха ми ехограф всичко е наред ноот лекарствата които ми изписаха за стомах нищо не помага незнам какво да правя тази горчилка ще меотрови
-
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Guest
Бях при гастроентролог взимах антибиотици за някаква бактерия,но моят проблем си остава .Освен това имам и изтръпване и нещо като бодежи и иглички в дясната половина на езика.Правиха ми и микробиологично изследване и там всичко е наред.Сега ми предлагат да си направя тест за алергий към метал,защото имам мост и коронки такива 
-
Guest
Return to “Форум имам проблем...”