Моля ви за отговор!
Закъснял цикъл, моля ви за отговор спешно
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
suns
- Joined: Thu Mar 06, 2008 4:36 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Закъснял цикъл, моля ви за отговор спешно
Здравейте искам да ви попитам за нещо което много ме тревожи.
Този месец(март) все още не ми е дошал месечния цикъл, по принцип от 2-3 месеца ми идваше редовно на 1-ви(а водя полов живот) ,вазмойно ли е да има някаква промяна, например да ми доиде на края на месеца (защото гледах в интернет менструален календар в които ми изчисли че траябва да ми дойде на 28-ми март). Много ми е притеснено аз сам на 19 г.,а просто се страхувам да си направя тест, защото знам за случаи, в които показва положителен, а всъщност не е така.
Моля ви за отговор!
Моля ви за отговор!
-
vili
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Напълно разбирам как се чувстваш, защото не си първата с подобни тревоги. Ще си кажа мнението без претенции да е супер компетентно, защото не съм лекар. Първо - според мен ако ти е идвало на 1-ви не е нормално този месец да ти дойде чак на 28-ми. А и не мисля, че закъснението е толкова голямо - няма и седмица. Понякога се случва дори и при много редовен цикъл да се получат такива нарушения, както например сега имаше промяна във времето - стана изведнъж много топло, сега пък е студено.... Ако сте се пазили няма за какво да се притесняваш. Това ти най-добре го знаеш. Причина за неидването на цикъла може да бъде и кистичка на яйчника, която се вижда на ехограф и изобщо не е опасна. Това са хормонални кисти и положението се оправя с хормонални препарати. При дисбаланс на хормоните се появява нарушение на месечния цикъл. Така, че успокои се и върви на лекар. Аз лично в такъв случай съм си вземала тест за бременност колкото и да съм умирала от страх и слава богу резултатът винаги е бил успокояващ. Така че успех!
-
fotografa
- Joined: Thu Mar 23, 2006 8:36 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Сп-окойно, случва се цикълът да не бъде съвсем редовен. Направи си тест въпреки всичко. Ако за беля е положителен, то може да е малко неприятно, но ще се вземат необходимите мерки и всичко ще е наред. За в бъдеще имайте си едно наум и ползвайте презервативи или като алтернатива може да взимаш противозачатъчни.
Return to “Форум имам проблем...”