раничка на шийката
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
гост
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Танина80
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Милена2
-
Silvia
Имах рана, но вече отдавна нямам
Имах преди 10 години такъв проблем. Помогна ми Божидар Налбантски от "Майчин дом", за което изключително благодаря! По повод лекарите в Русе - вече знам за няколко случая, в които на млади момичета са горени раните, без дори да се предупреждават за риска от невъзможно забременяване. Това, което знам е, че на млади и нераждали жени - раната НЕ СЕ ГОРИ, защото в 90 процента от случаите се оказва фатално за забременяване. Има лекарство, което се маже (гинеколога извършва манипулацията) и е изключително ефикасно. При мен раната беше с голям размер и в комбинация с течение и коки инфекция, които влияят на раната. Налбантски ме излекува от тези проблеми. Дано намерите вашите добри лечители, защото те се срещат все по-рядко, но поне все още ги има.
-
Guest
Re: раничка
Здравейте, преди една седмица ходих на гинеколог и ми махна неголяма раничка на шийката на матката. Но ми каза и че един месец не трябва да правим c*кc с приятеля ми. Някой може ли да ми сподели своя опит.Възможно ли е толкова много време и какво ще стане ако правим, при положение че не ми тече кръв и т.н. Благодаря
-
Bulgaricus
Re: раничка
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”