Разширени вени на 5 г.?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
dildes
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Разширени вени на 5 г.?

Postby dildes » Thu Jan 31, 2008 5:49 pm

Синът ми се оплаква често от болки в единия крак около коляното. Въпросът ми е дали е възможно причината да са наченки на разширена вена. Подозирам го защото като малка имах болки в единия крак точно в тази област, които продължиха няколко години. Така и не разбраха от какво е, ходила съм по всякакви лекари. Сега след толкова години, всъщност преди да забременея и след това до ден днешен имам същите болки на същия крак от вена, която вече се вижда. Консултирах се с лекар за синът ми, но ме отрязаха с фразата "това е нормално - болки на растежа"!
Благодаря предварително, ако някой има и друга теоря и я сподели.

fotografa

Postby fotografa » Thu Feb 07, 2008 6:31 pm

Разширени вени на тази възраст са казуистика. Детето можа да има незабелязана травма или невинно преходно възпаление, които след кратко време да отминат. Държа да отбележа, че човек не може все да бъде здрав и нищо да не го боли. Ако нещо го заболи, обаче това не е повод за паника.

Return to “Форум имам проблем...”