положителен тест за бременност + кафеникаво течение

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Кети
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

положителен тест за бременност + кафеникаво течение

Postby Кети » Wed Jan 16, 2008 3:31 pm

След 6 дена закъснение и 3 положителни теста днес имам едно кафеникаво течение. На какво може да се дължи и до колко може да се вярва на тестовете за бременност?

ZdraveiGP

з.

Postby ZdraveiGP » Wed Jan 16, 2008 7:31 pm

Кети,

Моля прочети ...

Тестовете са с голяма чувствителност - но при теб може да се е получило впоследствие отпадане на оплодената яйцеклетка и в резултат бременността да се е прекъснала спонтанно още в самото начало. Естествено има го и варианта тези кафеникави петна да не означават нищо и браменността да продължава.

Моят съвет - изчакай търпеливо още известно време - контрола след 1 седмица - ако и тогава е положителен резултатът - гинеколог.

Поздрави!

Return to “Форум имам проблем...”