Въпрос ? На 54. г. съм никога не съм боледувал... на 3 август започна моята трагедия.... и така .. повече от 4 месеца поддържам температура 38 градуса, имах виене на свят, слабост.. нямах апетит... изпотявах се постоянно.. на 4 месец реших да постъпя в болница приеха ме в института Пирогов, там лежах 10 дни... и така всеки ден.. кръв, урина ..правиха ми рентген... бъркаха ми на всякъде... накрая минах и на скенер.... и нищо... на принципа проба грешка и след смяна на няколко вида системи и лекарства с урбазон, а после с кортизон температурата изчезна.... когато ме изписаха пих по някаква схема кортизон защото ми била блокирана някаква жлеза... сега съм в старото положение... температура, слабост виене на свят....
..защото спрях всички лекарства. Може ли да ми се помогне или да вярвам че това е някава магия ?
Нямам диагноза..или най лесният отговор е хронична преумора
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
777
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
з
Господине,
Може ли да уточните диагнозата, с която сте изписан от "Пирогов" - би трябвало да имате епикриза.
Може ли да уточните диагнозата, с която сте изписан от "Пирогов" - би трябвало да имате епикриза.
www.zdraveigp.com
www.zdravenforum.com
www.zdravenforum.com
Return to “Форум имам проблем...”