Моята молба за помощ:
Въпреки 35-те си години и аз като децата се тръшнах от някаква канска вирусна ангина с огромни налепи по сливиците /то не бяха налепи, а нямаше червено място по сливиците ми от гной/ - просто такъв кошмар и на враговете си не желая. Да - лигла съм, жена съм, нямам и половината кураж и сила, типични за силния пол, но честна дума - такава болка не помня през живота си. Стенех от болка 10-12 дни, тъпчеха ме с двата уж най-силни антибиотика "Зинат" и "Аволекс" + за да намаля поне малко болката пиех по 3-4 Аолина, Фервекси, витамини и тн на ден. Десетина дена нищо не хапнах от болката - пиех по една чаша сок на ден. Слава на Бога, мина ми, но вече две седмици след като съм спряла всякакви антибиотици и лекарства ме боли стомах, повдига ми се перманентно, общо ми е неразположено. Въпросът ми е може ли всичко това да е остатъчен ефект или последица от антибиотиците на гладно? Дж пи-то ми спомена за възможност от гъбички в стомаха от инфекцията и антибиотиците? Сега пак ли ще трябва да вися по гастроентерологични кабинети и отново да плащам стотици левове за изследвания
Извинявам се за обстоятелственото обяснение, но толкова се моля за качествен съвет.... Предварително благодаря на всеки, отговорил...
Весели празници - бъдете здрави!
Ети