На 33 год съм, проблемът е, че от около 1 год. какъвто и алкохол да пия (бира, вино, ракия) и то под 50 грама, след около 1-2 часа ми става студено и ме втриса с температура.
Към какъв лекар да се обърна и какви може да са причините за това.
Tресе ме след употреба на алкохол
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
петров1234
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте
Здравейте,
Първо при личният лекар - преглед, изследвания, след това ако прецени - консулт.
Интересно е това, което описваш - може да се дължи на различни неща - много допълнителни въпроси трябва да се зададат обаче, за да се изясни.
Винаги ли има и температура, как точно те "втриса", има ли обрив същевременно, има ли гадене, повръщане, как отзвучава, явно не ти пречи да пийваш, по-колко о колко често го правиш и т.н.
Успех!
Първо при личният лекар - преглед, изследвания, след това ако прецени - консулт.
Интересно е това, което описваш - може да се дължи на различни неща - много допълнителни въпроси трябва да се зададат обаче, за да се изясни.
Винаги ли има и температура, как точно те "втриса", има ли обрив същевременно, има ли гадене, повръщане, как отзвучава, явно не ти пречи да пийваш, по-колко о колко често го правиш и т.н.
Успех!
www.zdraveigp.com
www.zdravenforum.com
www.zdravenforum.com
Return to “Форум имам проблем...”