Urticaria Pigmentoza

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
майка
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Urticaria Pigmentoza

Postby майка » Thu Apr 27, 2006 6:16 pm

ptomoff
Site Admin

Postby ptomoff » Thu Apr 27, 2006 9:46 pm

майка

Postby майка » Tue May 02, 2006 10:03 am

Благодаря много за отговора :D Успокоих се...значи има спасение
Тази информация поставя и още много въпроси...ще търся по Медицинска академия сигурна съм, че ще намеря лекар който да ни прегледа и да предпише нещо за да се излекува дребосъка

Съжалявам, че толкова късно отговарям но бяхме болни а в къщи нямам Интернет

Още веднъж много благодаря за отговора

ФАТОШ

ИМАМ ПРОБЛЕМ

Postby ФАТОШ » Wed Oct 03, 2007 5:21 pm

Tihomir

Заглавие: ИМАМ ПРОБЛЕМ

Postby Tihomir » Thu Feb 07, 2008 5:28 am

Здравеите,аз имам това заболяване и да ви кажа 4естно по добре тарсете лек за децата си навреме за да не страдат цял живот(колкото и грубо да зву4и).Миналата година ходих на ле4ение във Медицинска Академия с ПУВА терапия,но вашите деца са малки,а аз сам на 27-дано наистина да изчезне.Не забелязах подобрение и отново загубих надежда,а аз сам от Димитровград и е много сложно и скапо да стоя в София за 4 седмици.Ако знаете каде има ПУВА вав раиона на Стара Загора или Пловдив,моля даите някаква информация.благодаря ви

ванчето

ортикария пигментоза

Postby ванчето » Tue Nov 18, 2008 1:15 am

здравейте! пиша ви по повод това заболяване защото моят син които сега е на 30 години имаше urtikaria pigmentoza. Боже къде ли не ходихме и при кого ли не.
То не бе Ванга не бе Димков и нищо. Но един лекар приятел на баща ми кожен в 1 градска тогава в ония времена ни направи на първия солариум 15 процудури и съответно с това ни даде да пие 7 годишния ми син нещо което сега не си спомням но беше за алергия , ще си спомня. Бях изгубила надежда, той го имаше това от 4 месечна възраст . Ако щете вярвайте но неусетно изчезна и днес е хубав мъж. Ако искате звъннете ми на тел.0899819795 ВАНЯ Надявам се да ви бъда полезна , и не се отчайвате !

ванчето

ортикария пигментоза

Postby ванчето » Tue Nov 18, 2008 1:57 am

сетих се за лекарството zaditen . Не усетихме как изчезна всичко , а лекарите в МА казваха ,че ще се оправи чак в пубертета. Преживяхме всичко и вярвайте беше страшно тежко. Сега моето момче е здраво и има син на 4 години. БЛАГОДАРЯ НА ДОКТОРА който вече не е между живите!

Return to “Форум имам проблем...”