Изтръпване при диагноза множествена склероза
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
diva
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Изтръпване при диагноза множествена склероза
Здравейте!Аз съм на 28 г.преди няколко месеца ми изтръпна лявата страна на тялото в следствие на силно главоболие и досега е така. Поставиха ми диагноза множественна склероза и очакваха пристъпа да се повтори. Пристъп нямаше, чувствам се добре, нямам оплаквания. Лекарите са в недоумение какво ми е. Възможно ли е това да не е множественна склероза, а нещо друго?
-
diva
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
изръпване при множествена склероза
Веднага след като ме приеха в спешното минах скенер.В Пловдив минах и ЯМР които не потвърди със сигурност.Сега съм с диагноза множествена склероза-вероятна.Нямам назначено никакво лечение а лявата страна продалжава да е така и това ме притеснява
-
Karamelka
Return to “Форум имам проблем...”