Проблем с хемороиди

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Проблем с хемороиди

Postby Дядка » Wed Aug 23, 2006 1:59 pm

От дълги години страдам от хемороиди и положението с всяка изминала година се влошава, в смисъл нарастват. Винаги след като съм ходил по голяма нужда се измивам с ледено студена вода, избягвам пикантни храни, опитвам се да не вдигам тежки предмети, но въпреки всичко положението не се подобрява. След тежки кризи, по съвет на личния ми лекар, пия Детралекс и след две седмици съм почти с изчезнали хемороиди, но за няколко месеца те пак нарастват.

Въпросът ми е има ли някакво ефикасно и радикално лечение? Чувал съм за връзване с конец, за лазерно изгаряне и за оперативно отстраняване. Може ли да обясните рисковете и ползите от всеки един метод, както и да кажете дали има други методи за отстраняване?
Дядка

Postby fotografa » Tue Aug 29, 2006 9:15 pm

Ефикасно е хирургичното лечение, но хирурзите гледат да го отлагат. Има нови методи, но те пък са доста скъпи. (Справка - 5-та МБАЛ, 1-ва хирургия.)
fotografa

нов метод за лечение на хемороиди

Postby Д-р Проданов » Sun Feb 18, 2007 9:21 am

Съществува нов метод за лечение на хемороиди който от скоро се прилага и в България.Става въпрос за лигиране под доплер-сонографски контрол на разклоненията на хемороидалната артерия.Процедурата е микроинвазивна,извършва се амбулаторно,дава отлични близки и далечни резултати и позволява връщане към нормален ритъм на живот в рамките на 24 часа.За контакти и повече информация:д-р Проданов тел.0888714392 или сл.тел. 056/820329
Д-р Проданов

хемороиди

Postby abc » Sat Mar 10, 2007 5:46 pm

Посетете Медицински център"д-р Желязков" - безболезнено премахване на хемороиди. Обслужването е на европейско ниво, тел.950 3570
abc

Postby fotografa » Mon Mar 26, 2007 11:03 pm

Ще бъда любопитен някой да сподели опита си от новите методики.
fotografa

Re: нов метод за лечение на хемороиди

Postby Танина » Fri Mar 30, 2007 12:39 am

Д-р Проданов wrote:д-р Проданов тел.0888714392 или сл.тел. 056/820329
Ооо, ама то това било в Бургас :lol: . Да не повярва човек :wink: . И то в окръжна болница. Д-р Проданов - ординатор. Странно ми е какво е това ординатор. Като търсих информация за един съдов хирург и той се водеше ординатор май. А разширени вени на краката дали може да се оперират с новата технология?
Танина

Return to Форум имам проблем...

Similar topics