Здравейте!
Много се надявам тук да открия компетентен отговор.
През 2000г ми откриха токсоплазмоза, лекувах я близо 2 години.След това на всеки 6 месеца си правих изледване да видя как стоят нещатата с титрите.Януари тази година разбрах, че съм бременна.Все още не ми е направено такова изледване понеже А.г-то ми казва, че е рано?!Аз съм в 15 г.с. изчетох доста литература по въпроса и взех да се притеснявам вече дори.Някой били ми казал кога е най-подходящо да се направи?На повечето бременни след 8 г.с до 12 са им правили, да чакам ли още?
По отношение на токсоплазмозата да задам въпрос..
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
veronika
Бялата книга на здравето
моля вижте тази ценна информация за токсоплазмозата и др. заболявания;лечение виж (Гл.4) в Бялата книга на здравето:
Хайде без СПАМ!!!
Админ
Хайде без СПАМ!!!
Админ
Return to “Форум имам проблем...”