раничка на шийката
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
раничка на шийката
От 3 години имам раничка на шийката на матката, обгарях я 3 пъти и всеки път гинеколожката ми казва че вече вс е наред. Сега след 7 месеца отидох отново на преглед и пак същата песен. Нова цитонамазка и евентуално ново обгаряне.Попитах защо се получава така и не ми се даде някакъв смислен отговор. Дайте ми съвет какво да предприема и какви са алтернативите
-
Танина
- Joined: Thu Dec 14, 2006 1:48 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Препоръчвам ти да идеш на преглед при доц.Мария Попова в частния й кабинет. В София, на бул.Сливница 231, всеки ден следобяд след два, защото преди това прави операции в болницата (V-та градска, 6ет., Гинекологията)
Или при доц.Кърлов, в Раковата болница, но на него му нямам координатите.
Освен да те "горят", раничката може да се маже със Солкожил мисля, че се казваше лекарството. Също гинеколога я прави тази процедура.
Ако лекаря прецени може да се наложи и конизация - изрязване на конусовидна част от шийката на матката, с цел да се премахнат променените клетки около раничката, но това зависи и от резултата на цитонамазката.
При теб какъв беше резултата?
Или при доц.Кърлов, в Раковата болница, но на него му нямам координатите.
Освен да те "горят", раничката може да се маже със Солкожил мисля, че се казваше лекарството. Също гинеколога я прави тази процедура.
Ако лекаря прецени може да се наложи и конизация - изрязване на конусовидна част от шийката на матката, с цел да се премахнат променените клетки около раничката, но това зависи и от резултата на цитонамазката.
При теб какъв беше резултата?
-
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
раничка
миналата година беше втора група, сега чакам резултата от новата и се надявам да е добра. Чувала съм, че трета група не било добре. Благодаря за координатите. Решила съм този път да се консултирам с втори лекар.
-
Guest
-
гост
-
Танина
- Joined: Thu Dec 14, 2006 1:48 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Сто процента реална може да е като, че ли само биопсията. Знаеш ли, четох онзи ден, че сега взимали цитонамазките с някакви по-твърди четчици. Това ми го каза жена ходила на преглед при доц.Кърлов в София. С тези четчици резултатите са по-достоверни. А ти защо във Варна? Живееш някъде в областта ли?
Между другото днес по БТВ новините съобщиха, че е открита ваксина за лечение на този вид рак - на шийката на матката
. Още не съм намерила достатъчно инфо, но ми се струва, че това ще стане нещо напълно лечимо в съвсем близко време. Така, че СПОКО.
Между другото днес по БТВ новините съобщиха, че е открита ваксина за лечение на този вид рак - на шийката на матката
-
Гост
Аз съм далеч от мисълта че имам рак. Просто не знам на кои изследвания да се доверя напълно.Във Варна ме прегледаха един доцент, и двама от най-добрите лекари, но все пак... А относно ваксината доколкото знам тя не е за лечение а за предпазване /ваксиниране/ така че нашето поколение сме закъснели за нея.
Return to “Форум имам проблем...”