Нервен съм и напрегнат вътрешно, не мога да се концентрирам
Moderators: Bulgaricus, fotografa
Нервен съм и напрегнат вътрешно, не мога да се концентрирам
Имам странен проблем от няколко месеца и искам да попитам към какъв специалист да се обърна. На 22 год. съм, а от няколко месеца се чувствам доста нервен и напрегнат вътрешно, не мога да се концентрирам, на моменти все едно главата ми блокира. Не мога да уча и да се концентрирам както преди, искам, но просто не мога. Притеснява ме това, че просто си чувствам главата все едно ми е куха и блокирала отвсякъде. Моля Ви кажете ми на какво може да се дължи и към какъв специалист да се насоча.
Аз също имам подобен проблем. На 18год съм и както се досещаш съм канд.студентка... натоварена съм много... уроци, учене... да не говорим и че аз съм от много притеснителните... и всичко това много ми се отразява... понякога зацепвам на много елементарни неща... уча и уж го разбирам,знам го... но си чувствам главата като празна... все едно наливам вода в бъчва без дъно... а да не говорим и колко неща правя механично...вадя си примерно телефона от чантата, сложила съм го (незнайно защо) в скута си и започвам да го търся..в чантата...на масата пред мен... докато не стана и той не падне на земята да го чуя... или пък някой ми говори нещо аз уж слушам, кимам, съгласявам се и накрая не дай си Боже да ме пита нещо в/у това, което ми е говорил... и аз забивам и се получава доста неловко... разсеяна съм... не съм добре концентрирана... започвам и бързо да се изморявам...а за да е по-интересно и се разболявам по-често. Лекарката ми каза, че е от пренатоварване. Каза да я карам по-спокойно. Изписа ми едни ампули за умора Sargenor и Гинкоприм. (честно казано наистина имат ефект...) пия и някакви витамини за имунната система Centrum. Сега наистина гледам да го давам малко по-полека... защото съсипеш ли си нервната система....... то си остава за цял живот.
Return to “Форум имам проблем...”