Здравейте,
на 30г. съм 180, 87 кг. - няма други заболявания и не приемам медикаменти.
Можете ли да ми помогнете при разчитането на тези изследвания на кръвта? Чернодробни...
Трябва ли са се притеснявам от нещо?
Прилагам прикачен файл.
АКо не се отваря:
01.15 Билирубин - общ 10.40 umol/l от 3.4 до 17.1
01.16 Билирубин - директен 2.10 umol/l от 0 до 3.4
01.24 АсАТ 14 U/l до 40
01.25 АлAТ 16 U/l до 40
01.27 Гама - ГТ 20 U/l М до 50 Ж до 35
Разчитане на кръвни изследвания
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Fri Dec 07, 2012 4:23 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Разчитане на кръвни изследвания
- Attachments
-
- testt3dd34s3.PNG
- (7.96 KiB) Not downloaded yet
Re: Разчитане на кръвни изследвания
По какъв повод са изписани изследванията и какво каза този, който ги е предписал?
-
- Joined: Fri Dec 07, 2012 4:23 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте ptomoff,
Причината е бял обложен език е основата му и не само. Кръвните изследвания са ОК, за това проверяваме и за чернодробен проблем.
Взета натривка от лигавицата и от езика предио около месец - стафилококи, но УНГ специалиста каза, че това не е проблем, всчики сме имали...
А аз още се притеснявам от този език - никога не е бил такъв, а вече 4 месеца е така...
Причината е бял обложен език е основата му и не само. Кръвните изследвания са ОК, за това проверяваме и за чернодробен проблем.
Взета натривка от лигавицата и от езика предио около месец - стафилококи, но УНГ специалиста каза, че това не е проблем, всчики сме имали...
А аз още се притеснявам от този език - никога не е бил такъв, а вече 4 месеца е така...
-
Въз основа на тези изследвания нямате причина за притеснение. Разбира се, става дума само за няколко изолирани от всякакъв контекст стойности. На обложен език се први посявка и антибиограма, за да знаете, дали няма инфекция.
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”