Обрив ли е...на главичката

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
galin_kulturista
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Обрив ли е...на главичката

Postby galin_kulturista » Wed Jun 08, 2011 9:28 pm

Какво мислите за това....Имам го отняколко дена на 16 съм. Моля помогнете срам ме е да кажа на родителите си. Моля помогнете ми!!!ето снимки

http://www.prikachi.com/images/169/3430169a.jpg
http://www.prikachi.com/images/171/3430171e.jpg

Ще съм ви много благодарен.С какво да го мажа какво да правя?

galin_kulturista

Re: Обрив ли е...на главичката

Postby galin_kulturista » Sun Jun 12, 2011 6:09 pm

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Mon Jun 13, 2011 8:47 pm

Здравейте,

трябва да отидете на кожен лекар.

Да, това най-вероятно са гъбички.

Когато задавате въпрос, моля давайте и информацията, която сме поискали от Вас: тегло, височина и възраст.

Гъбичките се лекуват с антимикотично средство. Добре е първо да се направи посявка, може да се изчака резултат. Това се прави, за да се знае точния причинител и той да може да бъде лекуван целево.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

delpi4a10

Postby delpi4a10 » Thu Jul 14, 2011 1:49 am

Здравей,извинявай,че ще започна малко по-философски макар да знам,че си във възраст,в която едва ли не отхвърляш света около теб(или поне повечето на 16 правят така).
Първо не би трябвало да се срамуваш от родителите си,да проблема е малко деликатен,но те все пак са ти най-близките хора и едва ли биха ти се подигравали или нещо подобно.
Второ-не си споделил имал ли си полов контакт (не е срамно да си нямал на твоята възраст,дори напротив,едва ли някой здравомислещ би препоръчал сексуални контакти на 16 годишни без значение от пола,а и все пак си има закон и той казва 18-не искам да минавам за консервативен,но разврата сред не навършите пълнолетие не ми допада)ако си имал такъв без кондом(а и дори да е бил с презерватив)според мен на 100% трябва да уведомиш партньорката си(или партньора-нищо лично,просто не те познавам),за да може и той/тя да се подложат на надлежни изследвания,за да се вземат мерки (разбира се ако имат проблеми).
Трето-това с гъбичките вече е много сложно(макар да не е невъзможно)но според мен е просто замърсяване(тоест инфекция-за съжаление и аз имах такава,която за мое щастие се оказа безобидна)сега да спра писаниците на някой разбирачи-подобна инфекция няма нищо общо с хигиената(да наистина често се получава от замърсяване и лошата хигиена е причина за това но не винаги),може да се получи от замърсена вода(тоест не дезинфекциран басей,река,море или друг водоизточник)до прихващане от полов без използването на кондом(понякога и той не помага,защото секретите се стичат и по тестисите,а ако сте ги обезкосмявали скоро и имате открита раничка дори и малка пак може да хванете нещо).Тук пак трябва да отбележа,че не става дума и за хигиената на дамата,тъй като понякога след менструалният и цикъл по стените на вагината остават "мръсни"клетки(не винаги,а и не винаги могат да се окажат опасни),който могат да причинят инфекция при партньора и.
Четвърто-няма да ти кажа с какво да се мажеш,не защото не искам да ти помогна,а просто защото не искам да ти навредя.Като цяло моят съвет е кажи на родителите си(в никакъв случай не е срамно-макар и малко неудобно-човешко е за това и има и съответните специалисти не си първия,няма да си и последния с подобен проблем),кажи и на партньорката/партньора си(за да се изследва и той/тя).Ако не искаш родителите ти да разбират за сексуалният ти контакт(ако имаш такъв)тогава иди сам на лекар(това е задължително-уролог,но май първо се ходи при личния,а той дава направлението)и там не се срамувай да кажеш всичко честно каквото те пита(както казват от доктор няма срам,всичко се казва и показва).
Единственото,което мога да те посъветвам да направиш без да си навредиш е по 2-3 пъти на ден да си правиш промивка с риванол,поливаш 1 марличка и хубаво "обърсваш"члена си.Тук трябва да подчертая,че това няма да реши проблема ти и лекаря остава задължителен,това просто ще помогне за почистването и по-добра хигиена.
Извинявай ако съм прозвучал малко наставнически,далеч не съм имал това за цел.Дано съм ти бил поне малко полезен.Ако проса

Return to “Форум имам проблем...”