Само искам та разбера от какво или какво може да е това. БЛАГОДАРИА ВИ !!
проблем с пениса
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
lazarman
- Joined: Fri Oct 30, 2009 3:10 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
проблем с пениса
Здравейте. Има един много голиам проблем. Става въпрос за това 4е по пениса ми от преди доста време имах една 4ерна то4ка, сега от 3-4 дена ниакаде тази то4ка запо4на да расте и стана като голиама пъпка но без връх. Прили4а ми на гноино образование и като го докосна ме боли. Въпроса ми е, това какво би могло да зна4и и дали има ниакаква опастност от това, понеже съм малко страхлив. Въпросната пъпка все едно е нqкакво топ4е в мен. Молиа помогнете ми да разбера какво може да е. Благодариа ви предварително.
-
Bulgaricus
Когато задавате въпрос за здравословен проблем, моля, споделете Вашите възраст, ръст, тегло, други заболявания и медикаменти, които приемате.
Освен това кажете дали сте имали рисково поведение и как стои въпросът с личната хигиена.
Преди да ми пишете лично съобщение е добре да дадете изисканата информация. Който не я е дал, въпреки че два пъти му се изписва това съобщение не може да очаква отговор.
Поздрави,
Освен това кажете дали сте имали рисково поведение и как стои въпросът с личната хигиена.
Преди да ми пишете лично съобщение е добре да дадете изисканата информация. Който не я е дал, въпреки че два пъти му се изписва това съобщение не може да очаква отговор.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
Bulgaricus
Здравейте,
"рисково поведение" означава, дали правите незащитен c*кc (без презерватив).
Въпросното място трябва да се прегледа от лекар. Ако е абсцес (подкожно гнойно образование) може да трябва да се пунктира (продупче). Обърнете внимание, че това може да стане само с упойка и само в стерилна среда.
Освен това трябва да си подобрите хигиената и да се къпете редовно, ползвайки сапун за тези места, иначе могат да Ви се случат и много сериозни инфекции и усложнения.
Сам по тази болежка нищо не можете да направите. Имате ли личен лекар?
Поздрави,
"рисково поведение" означава, дали правите незащитен c*кc (без презерватив).
Въпросното място трябва да се прегледа от лекар. Ако е абсцес (подкожно гнойно образование) може да трябва да се пунктира (продупче). Обърнете внимание, че това може да стане само с упойка и само в стерилна среда.
Освен това трябва да си подобрите хигиената и да се къпете редовно, ползвайки сапун за тези места, иначе могат да Ви се случат и много сериозни инфекции и усложнения.
Сам по тази болежка нищо не можете да направите. Имате ли личен лекар?
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
-
toni2605
- Joined: Mon Nov 15, 2010 1:49 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: проблем с пениса
Здравейте! Имам проблем а нямам адекватно решение за това какво е и от къде се появи. На 22 години съм 1.80 висок 69 кг проблема ми е следния.Преди 2 вечери с приятелката ми правехме c*кc нямаше никакви проблеми до сутринта.Станах отидох до тоалетна ии усетих лек сърбеж в областа на главичката на пениса ми,загледах се и видях че имам някакви червени пъпчици и леко зачервяване на главичката.Помислих си че може да съм се протрил нали докато сме правели c*кc.Но нищо не свършва до тук сега зачервяването е много по силно сърбежа и той някак си забелязвам,че самата кожичка ми се е подула ии каточели и от нея се усеща някакъв сърбеж.И за капак на всичко има доста неприятн миризма както и наи обезпокояващото е че,се появи и някаво бяло нещо което ми седи точно на главичката на пениса като гной или незнам и аз. Моля ви за съдеиствие кажете ми какво се случва защото ще полудея.
-
Bulgaricus
Трябва да отидете на кожен лекар. Вероятно става дума за гъбична инфекция и двамата партньори трябва да се лекуват.
Поздрави,
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
-
bleidi
- Joined: Thu Dec 09, 2010 9:19 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здрвавейте,на 16 год. съм,висок съм 175см,теглото ми е 55кг и съм леко диабетик и имам проблем с пениса - под кожичката на пениса ми се появиха някакви малки пъпчици,не на главата,а на кожичката след като го обеля тогава могат да се видят иначе не(те са вътре,от вътрешната страна на кожата)малки едни такива сякаш някакав малък обрив сам получил не знам и аз, които нито ме сърбят,нито ме болят.Това си мисля че се случи като почнах да маструбирам така мисля защото преди ги нямах,да не е нещо от хигиената,защото след мастубацията не ходех да го изплаквам,малко със салфетката и айде в гащите
,където сега май ще съжелявам
.И дригия ми проблем - след ориниране имам чуството че не съм го изтръскал хубаво и чуствам как почва да потича урината на капчици да пуска кранчето,а не сам толкова одартял
.И не само след ориниране както си лежа също ми прави така,не мога да разбера защо става така,не може да зетегне кранчето ли какво?!
Моля ви дайте си мнението
.Дано да не е нещо сериозно.

Return to “Форум имам проблем...”