Лепнеща кожа на пениса
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
select_menu
- Joined: Fri May 14, 2010 10:50 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Лепнеща кожа на пениса
Здравейте!От няколко седмици кожата на пениса е много лепнеща.Когато я дърпам назад много трудно става сякаш има някакво лепило на нея.. като я пипна и ми лепне на пръстите... на 14 години сам ... моля помогнете!
-
GodFather3
- Joined: Wed Jun 23, 2010 8:23 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Лепнеща кожа на пениса
Здравейте, аз съм на 14 години, 63 килограма съм и от известно време ( почти 1 година ) имам проблем с пениса си. Нямам никакви проблеми при ориниране. Когато го забеля,
всичко е нормално но кожичката ми е залепнала за пениса и немога да го забеля напално. Получава се нещо като торбичка. Моля помогнете ми.

всичко е нормално но кожичката ми е залепнала за пениса и немога да го забеля напално. Получава се нещо като торбичка. Моля помогнете ми.
Прочети за фимоза в интернет.
-
GodFather3
- Joined: Wed Jun 23, 2010 8:23 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ама аз го залепвам напално само че 1/4 от кожичката остава под главичката и немога да го залепя напално
Return to “Форум имам проблем...”