проблеми след анус претер

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
kara71
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

проблеми след анус претер

Postby kara71 » Sun May 09, 2010 5:10 pm

Здравейте,баща ми има следния проблем.Преди 5 години беше опериран от тумор на дебелото черво и му беше поставен анус претер.През тези 5 години се е случвало 2 - 3 пъти да се появи малко изпражнение от ануса(нормалния).А днес се появи и кръв от там.Каква може да е причината за това?Благодаря.Баща ми е на 73 години

ptomoff
Site Admin

Re: проблеми след анус претер

Postby ptomoff » Tue May 11, 2010 11:01 pm

Когато задавате въпрос за здравословен проблем, моля, споделете Вашите възраст, ръст, тегло, други заболявания и медикаменти, които приемате.

Return to “Форум имам проблем...”