Имам проблем. Моля. помогнете! Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.
Здравейте. На 18 години съм тежа 75 килограма и съм 185 см . Получих наскоро един вид акнета по стъбълцето на пениса ( не по главичката ) и по тестисите. Правил съм секс но безопасен и съм 100 % сигурен че момичето е чисто.Получих този обрив преди да съм правил секс . Дадените пришки са пълни с бяла течност но също така са трудно пробиваеми.
Моля помогнете ми.
Здравей. Дай малко повече инфо това прилича на нещо което и аз имам и съм 100% сигурен че не е опасно ходих на специалист преди години когато ги забелязах
Ами не нямам такива оплаквания. Може да се каже че веднъж на 3 месеца ще ме посърби малко но мисля че нее просто така. Не стават повече... Незнам друго какво да ти кажа.
здравейте и от мен, на 19 съм и имам същият проблем като примера от снимката, не знам дали е изобщо проблем, и трябва ли да се притеснявам от тези малки бели израстъчета в долния край на главичката. Ще се радвам ако ми помогнете и кажете какво представляват и дали имат някакъв начин на лечение.