Лака за паркета е бил Леко на полиуретанова основа... И разредителя пак е бил леко на полиуретанова основа.. Снимка на белите дробове нищо не показа...
Минаха 20 дни дишането ми се пооправи но имам една :
Сухота в устата , и леки бодежи в гърдите отдясно в страни
Ходих на личния си лекар , ходих на гръден (забравих как се нарича) и нямам проблеми според тях но имам чуството ,че ми се прозява или искам да си поема дълбоко въздух след което отварям уста и не мога

отново и отново ... сухота в устата отслабнал съм близо 2 кг този месец въпреки , че се старая да се храня добре и пълноценно...
Пих Антибиотик една седмица от 5 дни пия само фамултран таблетки защото според доктора съм имал стомашно съдържимо към хранопровода..
Нямам кашлица но някакви храчки се стичат от време на време...
Питам защото наистина се притесянвам аз не съм се разболявал досега или ако съм е било за 2 - 3 дни а сега трае вече 3 седмици
Направих пълна кръвна картина - в норма и секрет от гърлото - няма открити бактерии ...
Антибитоика беше : Лекоклар 500 мг ХЛ за 7 дни
Благодаря предварително. Отказох цигарите преди около месец и половина оттогава не съм палил сега не знам дали е от паркета или просот всяка миризма дори един обикновен ароматизатор ме побърква...

вече не знам какво да си мисля .. доктора каза , че проблема ми е неврологичен но знам ли ако е такъв нормално ли е да имам бодежи ....