Болка в ръката

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Болка в ръката

Postby mystery » Wed Feb 24, 2010 12:18 pm

От 2-3 дни имам болка в дясната ръка. На 24 години съм, 178, 75кг.
Общо взето усещам болката като нещо вътрешно или мускулно - от външната страна на костта, над лакътя и под рамото. По-близко е до рамото. Появява се при движение на ръката, ако е отпусната няма болка, ако я вдигна настрани боли, а ако вдигна само нагоре боли по-малко. Странното е, че подобна болка (по-точно лек дискомфорт), едвам доловима се появява и в лявата ръка. Не съм имал удари в ръката, не съм я натоварвал прекалено... спя на различно легло тези дни, може да съм спал върху ръката си или нещо подобно. Мазах 2 пъти с Deep relief, но няма ефект.
Моля за съвет... какъв специалист да посетя и какво ли може да е.
mystery

Re: Болка в ръката

Postby Experta43 » Wed Feb 24, 2010 8:44 pm

Здравейте,вземете си лекарственото средство Coxtral или Caffeine вземайте от едното от вас избрано лекарство 3х1табл.дневно за 3 дена.Също така може да си вземете и допълнително Neurobex 3х1табл.също за три дена.Скорошно оздравяване и не се притеснявайте сигурно е някое тендовагинит
Experta43

Postby mystery » Wed Feb 24, 2010 11:06 pm

Здравейте, прегледах информацията за лекарствата, които ми препоръчвате, но първите две са болкоуспокояващи, а единствено Neurobex е за лекуване. Тази вечер болката е по-малка, ще видя как е сутринта и тогава евентуално ще купя само Neurobex, тъй като нямам чак такава нетърпима болка.
mystery

Return to Форум имам проблем...

Similar topics