Имам проблем. Моля. помогнете! Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.
Имам много силни сърбежи в ануса. Понякога са толкова силни че не мога да мигна и се чеша и след това ... идва ужаса вероятно от чесането на дълбоко възниква такава болка , че отново не мога да мигна и дори не мога да стоя седнал. така е периодично, от доста време насам.
Наскоро се мазах с една паста, немога да сетя за името и сега ..........
както и да е , кажете метод за избавяне...
Хайде, какво стана Нямам търпение да разбера как се лекува с дистанционно Надявам се, че все пак лечението ще помогне. Позволявам си да дам съвет, защото в случая си мисля, че няма какво да навредя, а най много да има положителен ефект.
Кортикостероиди не приемам !!!
Лекувал съм се с такива от автоимунно заболяване и докато трая "лечението" имах възможност да се запозная подробно с някой неща свързани с функционирането на човешкото тяло. Тези химикали скапват имунната система и нищо не лекуват, най много да подтиснеш симтома.
Сега използвам IMAZOL, znaetе ли нещо за него? Някъде ми бяха пепоръчали и Дипросалик + kaliew перманганат.
Дипросалик също съдържа кортикостероид. Какво се страхуваш от локални кортикостероиди - не знам. Ами организмът ти сам произвежда такива. Не бих ти препоръчал нещо, ако си мислех, че ще ти навреди. Опитай при кожен. Успех.