искам да мога сутрин да се изхождам в 7 и 30 и да не ми се ходи по голяма нужда до 17:00 поне... защото имам проблеми с хемороидите и не мога да го правя в нормална тоалетна, а трябва да съм в банята в нас. затова не искам да ми се ходи по голяма нужда докато съм на работа - няма как да се прибирам до вкъщи всеки път.
нямам финансова възможност да се храня правилно, а понякога и да се храня.
но ми кажете някакъв начин да успея да си контролирам стомаха, моля ви.
мъж, 21 години, 88 кг, 178 см.
Всичко което искам от живота е редовен стомах
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
potrebitelqt
- Joined: Sun Feb 15, 2009 2:47 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
potrebitelqt
- Joined: Sun Feb 15, 2009 2:47 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
potrebitelqt
-
Bulgaricus
Здравейте,
решаването на всеки проблем струва пари.
Щом нямате такива, за да се храните редовно, по Ваши думи, задавате много труден въпрос за лечение.
Единственото, което на мен ми идва на ум, поне, е да приемате минималната доза лактулоза по листовка вечер преди лягане. Така ще Ви се ходи до тоалетна по едно и също време, НО това важи само, ако се храните и по едно и също време всеки ден.
Кога ще се изхождате зависи от това кога приемате храна.
Поздрави и успех,
решаването на всеки проблем струва пари.
Щом нямате такива, за да се храните редовно, по Ваши думи, задавате много труден въпрос за лечение.
Единственото, което на мен ми идва на ум, поне, е да приемате минималната доза лактулоза по листовка вечер преди лягане. Така ще Ви се ходи до тоалетна по едно и също време, НО това важи само, ако се храните и по едно и също време всеки ден.
Кога ще се изхождате зависи от това кога приемате храна.
Поздрави и успех,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”