Здравейте ,
аз съм на 38 години,178см,85 килограма досега не съм имал някакви сериозно заболявания
От три седмици имам обриви на дясната ръка които започнаха от външната страна на лакътя след това се преместиха от вътрешната страна и под мишницата.
Поставиха ми диагноза повърхностен дерматит и започнах лечение със салицилов спирт 2% и тридерм. На третия ден обривите изчезнаха но ден по късно се появиха отново от външната страна на лакътя при което аз продължих това лечение.В последтсвие се появиха отново 5 на подмишницата ,две от вътрешната страна на лакътя , три под корема и една на главичката на пениса.
Посетих отново дерматолог и ми изписаха оксикорт и кларитин.
През цялото време съм имал умерени сърбежи.
Дерматолога остана със съмнение въпреки оскъдните обриви че става дума за краста но отложи това лечение за след 6-7 дни.
Възможно ли е да е краста?
кожно заболяване
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
иван иваанов
- Location: варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Bulgaricus
Здравейте,
да, но кожните заболявания траят много дълго време и трябва да сте търпелив.
Поздрави,
да, но кожните заболявания траят много дълго време и трябва да сте търпелив.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
иван иваанов
- Location: варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
иван иваанов
така или иначе проблемите ми продължават
минахме през алергия,дерматит,псориазис отново дерматит и днес вече ми казаха да направя един курс със акарол 3 дни за да елиминираме съмненията за краста защото обрива е нетипичен но ... двама лекари ме гледаха заедно и не мога да решат какво ми има а аз още по малко знам какво да правя в тоя случай не съм имал такива проблеми и не съм хич подготвен
минахме през алергия,дерматит,псориазис отново дерматит и днес вече ми казаха да направя един курс със акарол 3 дни за да елиминираме съмненията за краста защото обрива е нетипичен но ... двама лекари ме гледаха заедно и не мога да решат какво ми има а аз още по малко знам какво да правя в тоя случай не съм имал такива проблеми и не съм хич подготвен
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”