Стафилокок ауреус

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Гост
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Стафилокок ауреус

Postby Гост » Mon Jan 04, 2010 7:06 pm

Здравейте! Изчетох всички теми включващи думата "стафилокок" и съвсем се отчаях:(
Преди 3 години ,чрез изследване на секрет от пъпка ми откриха стафилокок ауреус - от 10 години ме тормозят ужасни пъпки,но едва преди 3 ме насочиха към такова изследване.Вторият изпозван анибиотик от антибиограмата ми изчисти лицето за година и половина.Миналият февруари отново се появи,но пак бързо се справихме с него.От 3 месеца отново съм с огромни гнойни цирей по лицето,които и болят и сърбят.Пети антибиотик от антибиограмата не помага.
Лекарката,при която ходя не е положително настроена към ваксината и вече буквално вдигна ръце,след като и Азатрила/така хвален/ не ми помогна,а напротив-като че ли засили обрива.
Пуснах поредното изследване,убедена съм,че пак е стафилокок,но вече не знам дали не привикнах към антибиотиците.Чета за венозен прием на лекарства,комбиниран с перорално лечение...Моля ви дайте съвет за нови методи и начини.Жената е много мила и внимателна,но започвам да се съмнявам,че е в крак с най-новото в медицината.
Ако знаете и някоя клиника във Варна,където да погледнат сериозно на проблема,а не да ми казват-какво толкова-пъпки!

Последно пих - Доксациклин,Дурацев(?),Ципрофлоксацин,Азатрил и Зинат....никакъв ефект:(

ptomoff
Site Admin

Postby ptomoff » Tue Jan 05, 2010 11:52 pm

Когато задавате въпрос за здравословен проблем, моля, споделете Вашите възраст, ръст, тегло, други заболявания и медикаменти, които приемате.

Гост

Postby Гост » Fri Jan 08, 2010 6:21 pm

Да,съжалявам ,че пропуснах...на 30 години съм,жена ,160 см ,50 кг.

Вчера си взех изследванията - секрет от пъпка.Оказа се,че няма никаква инфекция.Вероятно с 5-те антибиотика сме я излекували,но пъпките си остават,продължават да болят и все още са възпалени.Излизат и нови,които обаче за ден-два минават,но старите не мърдат.От какво може да са тези пъпки,след като няма никаква инфекция?Или просто трябва известно време преди да се успокоят нещата,след като вече е излекуван стафилокока?

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sat Feb 13, 2010 5:40 am

Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”